
MAJ MENU
Udforsk månedens menu, der byder på spændende veganske retter lavet af sæsonens friske, økologiske og lokale råvarer. I vores køkken kombinerer vi altid kreativitet og bæredygtighed for at give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
SNACKS
Små bidder, stor smag! Perfekt til den lille sult, og lige så dejlig at dele med andre.
SNACKPLATTE FOR 2
2 forskellige hjemmelavede cashewoste, “chorizo” fra Santun Seitan, oliven, friskbagt brød med urtesmør, rugbrødschips og saltbagte mandler
DKK 195
FEBRUAR SNACK SPECIAL
1 snackplatte & 2 Lemonchello Spritz
DKK 300
OSTEPLATTE
2 forskellige fermenterede cashewoste, rugbrødschips og friskbagt brød med urtesmør
DKK 95
AFTENMENU
Nyd en aften fyldt med velsmagende veganske retter, sammensat af sæsonens bedste økologiske råvarer. Vælg mellem 2 retter for 335 kr. eller 3 retter for 395 kr., og lad dig forkæle af vores kombination af klassikere og nye, kreative smagsoplevelser.
FORRET
La Caprese
Tomatconsommé med tomattatar,
hjemmelavet "mozzarella", croutoner og basilikumolie.
HOVEDRET
Stegte artiskokdeller med kikærter, jackfruit, tang og dild
Serveret med smørstegte hvid asparges, nye kartofler, persille-aioli og citronsovs
DESSERT
Rabarber og estragon trifle
Rabarberkompot, vaniljecreme, chokolade,
crumble og amarant.
VINMENU
Vores vinmenu er nøje sammensat i samarbejde med den lokale vinhandler. Hvert glas er udvalgt for at komplementere vores veganske retter og give dig den bedste smagsoplevelse. Vi tilpasser vinmenuen hver måned til vores retter.
CHIARETTO DI BARDOLINO
Flot laksefarvet rosé fra Veneto i Norditalien. Vinen har en åben ren duft med bl.a. hindbær. Smagen er tør og kompleks med masser af røde bær. Eftersmagen er ren og sprød.
SAUVIGNON BLANC
Fra Gascogne i det sydvestlige Frankrig kommer denne friske og sprøde hvidvin. Har ligget sur lie (på bundfaldet) i 4 måneder hvilket giver mere intensitet og dybde i vinen. Fint lys gylden farve. Duften er med noter af hyld. Let krydret smag med en tør og balanceret eftersmag.
ANNA SPUMANTE
Flot italiensk Spumante, der har en livlig mousse og fine, vedvarende bobler. Farven er pink, og i duften finder man nuancer af hvide blomster, abrikoser, ferskner og mango, men også karakter af vilde roser, ribs og kirsebær. Smagen slutter med aromatiske og ret intense, friske toner samt en dejlig frugtsødme.
3 SERVERINGER
3 serveringer med ovenstående lækre vine tilpasset månedens menu
DKK 275
ALKOHOLFRI MENU
Nyd vores drikkemenu med lækre alkoholfrie forfriskninger, der er nøje sammensat og tilpasset månedens 3-retter menu.
SPARKLING TEA
Første servering er et glas bobler i form af en alkoholfri sparkling tea
LEMONADE/KOMBUCHA
Anden servering er et glas lækkert, hjemmelavet lemonade eller rabarber kombucha - valget er dit.
VEGA MEDIEN BRUT
I tredje servering får du et glas alkoholfri Vega Medien Brut fyldt med frugtige noter og friske bobler.
3 SERVERINGER
3 serveringer med ovenstående lækre alkoholfrie vine tilpasset månedens menu
DKK 215



MAJ MENU
Udforsk månedens menu, der byder på spændende veganske retter lavet af sæsonens friske, økologiske og lokale råvarer. I vores køkken kombinerer vi altid kreativitet og bæredygtighed for at give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
SNACKS
Små bidder, stor smag! Perfekt til den lille sult, og lige så dejlig at dele med andre.
SNACKPLATTE FOR 2
2 forskellige hjemmelavede cashewoste, “chorizo” fra Santun Seitan, oliven, friskbagt brød med urtesmør, rugbrødschips og saltbagte mandler
DKK 195
FEBRUAR SNACK SPECIAL
1 snackplatte & 2 Lemonchello Spritz
DKK 300
OSTEPLATTE
2 forskellige fermenterede cashewoste, rugbrødschips og friskbagt brød med urtesmør
DKK 95
AFTENMENU
Nyd en aften fyldt med velsmagende veganske retter, sammensat af sæsonens bedste økologiske råvarer. Vælg mellem 2 retter for 335 kr. eller 3 retter for 395 kr., og lad dig forkæle af vores kombination af klassikere og nye, kreative smagsoplevelser.
FORRET
La Caprese
Tomatconsommé med tomattatar,
hjemmelavet "mozzarella", croutoner og basilikumolie.
HOVEDRET
Stegte artiskokdeller med kikærter, jackfruit, tang og dild
Serveret med smørstegte hvid asparges, nye kartofler, persille-aioli og citronsovs
DESSERT
Rabarber og estragon trifle
Rabarberkompot, vaniljecreme, chokolade,
crumble og amarant.
VINMENU
Vores vinmenu er nøje sammensat i samarbejde med den lokale vinhandler. Hvert glas er udvalgt for at komplementere vores veganske retter og give dig den bedste smagsoplevelse. Vi tilpasser vinmenuen hver måned til vores retter.
CHIARETTO DI BARDOLINO
Flot laksefarvet rosé fra Veneto i Norditalien. Vinen har en åben ren duft med bl.a. hindbær. Smagen er tør og kompleks med masser af røde bær. Eftersmagen er ren og sprød.
SAUVIGNON BLANC
Fra Gascogne i det sydvestlige Frankrig kommer denne friske og sprøde hvidvin. Har ligget sur lie (på bundfaldet) i 4 måneder hvilket giver mere intensitet og dybde i vinen. Fint lys gylden farve. Duften er med noter af hyld. Let krydret smag med en tør og balanceret eftersmag.
ANNA SPUMANTE
Flot italiensk Spumante, der har en livlig mousse og fine, vedvarende bobler. Farven er pink, og i duften finder man nuancer af hvide blomster, abrikoser, ferskner og mango, men også karakter af vilde roser, ribs og kirsebær. Smagen slutter med aromatiske og ret intense, friske toner samt en dejlig frugtsødme.
3 SERVERINGER
3 serveringer med ovenstående lækre vine tilpasset månedens menu
DKK 275
ALKOHOLFRI MENU
Nyd vores drikkemenu med lækre alkoholfrie forfriskninger, der er nøje sammensat og tilpasset månedens 3-retter menu.
SPARKLING TEA
Første servering er et glas bobler i form af en alkoholfri sparkling tea
LEMONADE/KOMBUCHA
Anden servering er et glas lækkert, hjemmelavet lemonade eller rabarber kombucha - valget er dit.
VEGA MEDIEN BRUT
I tredje servering får du et glas alkoholfri Vega Medien Brut fyldt med frugtige noter og friske bobler.
3 SERVERINGER
3 serveringer med ovenstående lækre alkoholfrie vine tilpasset månedens menu
DKK 215




