
JUNI MENU
Udforsk månedens menu, der byder på spændende veganske retter lavet af sæsonens friske, økologiske og lokale råvarer. I vores køkken kombinerer vi altid kreativitet og bæredygtighed for at give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
SNACKS
Små bidder, stor smag! Perfekt til den lille sult, og lige så dejlig at dele med andre.
SNACKPLATTE FOR 2
2 forskellige hjemmelavede cashewoste, “chorizo” fra Santun Seitan, oliven, friskbagt brød med urtesmør, rugbrødschips og saltbagte mandler
195 kr.
FEBRUAR SNACK SPECIAL
1 snackplatte & 2 Lemonchello Spritz
300 kr.
OSTEPLATTE
2 forskellige fermenterede cashewoste, rugbrødschips og friskbagt brød med urtesmør
95 kr.
AFTENMENU
Nyd en aften fyldt med velsmagende veganske retter, sammensat af sæsonens bedste økologiske råvarer. Vælg mellem 2 retter for 335 kr. eller 3 retter for 395 kr., og lad dig forkæle af vores kombination af klassikere og nye, kreative smagsoplevelser.
FORRET
Cremet ærtesuppe
Peberrodsskum, citronolie, sprøde linser og ærteskud
HOVEDRET
BBQ marineret svampespyd
Pommes Anna, bearnaise mayo, spæde gulerødder, asparges. Salat vendt i vinagrette
DESSERT
Urtens jordbærtærte
Friske jordbær på mørdejsbund, marcipankage, vaniljecreme og rosenmarengs
VINMENU
Vores vinmenu er nøje sammensat i samarbejde med den lokale vinhandler. Hvert glas er udvalgt for at komplementere vores veganske retter og give dig den bedste smagsoplevelse. Vi tilpasser vinmenuen hver måned til vores retter.
VERDEJO, BACHILLER, SPANIEN
Fra Gallicen i Nordvest Spanien kommer denne tørre hvidvin der har en flot delikat duft med hvide blomster, fersken og grønt æble. Smagen er ren og let cremet med dejlige blomstrede noter og et snert af abrikos.
MONTAIGNAN GRENACHE ROSÉ, FRANKRIG.
Sydfransk rosé med en sart lys rosa frave, duften har lækre aromaer af friske røde frugter efterfulgt af blomsternoter og et strejf af vilde urter. Smagen er tør, saftig og frisk balanceret af en cremet lækker eftersmag.
TROVISCA TAWNY PORT, PORTUGAL
Flot hedvin med en flot rødbrun farve. Duften byder på en delikat blanding af kandiseret frugt, blommer, hasselnødder og tørrede figner. I smagen finder man de samme aromaer samt en perfekt sødme/syre-balance, der er med til at understøtte den meget harmoniske struktur. Servers afkølet.
3 SERVERINGER
3 serveringer med ovenstående lækre vine tilpasset månedens menu
275 kr.
ALKOHOLFRI MENU
Nyd vores drikkemenu med lækre alkoholfrie forfriskninger, der er nøje sammensat og tilpasset månedens 3-retter menu.
SPARKLING TEA
Første servering er et glas bobler i form af en alkoholfri sparkling tea
LEMONADE/KOMBUCHA
Anden servering er et glas lækkert, hjemmelavet lemonade eller rabarber kombucha - valget er dit.
VEGA MEDIEN BRUT
I tredje servering får du et glas alkoholfri Vega Medien Brut fyldt med frugtige noter og friske bobler.
3 SERVERINGER
3 serveringer med ovenstående lækre alkoholfrie vine tilpasset månedens menu
215 kr.



JUNI MENU
Udforsk månedens menu, der byder på spændende veganske retter lavet af sæsonens friske, økologiske og lokale råvarer. I vores køkken kombinerer vi altid kreativitet og bæredygtighed for at give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
SNACKS
Små bidder, stor smag! Perfekt til den lille sult, og lige så dejlig at dele med andre.
SNACKPLATTE FOR 2
2 forskellige hjemmelavede cashewoste, “chorizo” fra Santun Seitan, oliven, friskbagt brød med urtesmør, rugbrødschips og saltbagte mandler
195 kr.
FEBRUAR SNACK SPECIAL
1 snackplatte & 2 Lemonchello Spritz
300 kr.
OSTEPLATTE
2 forskellige fermenterede cashewoste, rugbrødschips og friskbagt brød med urtesmør
95 kr.
AFTENMENU
Nyd en aften fyldt med velsmagende veganske retter, sammensat af sæsonens bedste økologiske råvarer. Vælg mellem 2 retter for 335 kr. eller 3 retter for 395 kr., og lad dig forkæle af vores kombination af klassikere og nye, kreative smagsoplevelser.
FORRET
Cremet ærtesuppe
Peberrodsskum, citronolie, sprøde linser og ærteskud
HOVEDRET
BBQ marineret svampespyd
Pommes Anna, bearnaise mayo, spæde gulerødder, asparges. Salat vendt i vinagrette
DESSERT
Urtens jordbærtærte
Friske jordbær på mørdejsbund, marcipankage, vaniljecreme og rosenmarengs
VINMENU
Vores vinmenu er nøje sammensat i samarbejde med den lokale vinhandler. Hvert glas er udvalgt for at komplementere vores veganske retter og give dig den bedste smagsoplevelse. Vi tilpasser vinmenuen hver måned til vores retter.
VERDEJO, BACHILLER, SPANIEN
Fra Gallicen i Nordvest Spanien kommer denne tørre hvidvin der har en flot delikat duft med hvide blomster, fersken og grønt æble. Smagen er ren og let cremet med dejlige blomstrede noter og et snert af abrikos.
MONTAIGNAN GRENACHE ROSÉ, FRANKRIG.
Sydfransk rosé med en sart lys rosa frave, duften har lækre aromaer af friske røde frugter efterfulgt af blomsternoter og et strejf af vilde urter. Smagen er tør, saftig og frisk balanceret af en cremet lækker eftersmag.
TROVISCA TAWNY PORT, PORTUGAL
Flot hedvin med en flot rødbrun farve. Duften byder på en delikat blanding af kandiseret frugt, blommer, hasselnødder og tørrede figner. I smagen finder man de samme aromaer samt en perfekt sødme/syre-balance, der er med til at understøtte den meget harmoniske struktur. Servers afkølet.
3 SERVERINGER
3 serveringer med ovenstående lækre vine tilpasset månedens menu
275 kr.
ALKOHOLFRI MENU
Nyd vores drikkemenu med lækre alkoholfrie forfriskninger, der er nøje sammensat og tilpasset månedens 3-retter menu.
SPARKLING TEA
Første servering er et glas bobler i form af en alkoholfri sparkling tea
LEMONADE/KOMBUCHA
Anden servering er et glas lækkert, hjemmelavet lemonade eller rabarber kombucha - valget er dit.
VEGA MEDIEN BRUT
I tredje servering får du et glas alkoholfri Vega Medien Brut fyldt med frugtige noter og friske bobler.
3 SERVERINGER
3 serveringer med ovenstående lækre alkoholfrie vine tilpasset månedens menu
215 kr.




