top of page

JUNI MENU

Udforsk månedens menu, der byder på spændende veganske retter lavet af sæsonens friske, økologiske og lokale råvarer. I vores køkken kombinerer vi altid kreativitet og bæredygtighed for at give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

SNACKS

Små bidder, stor smag! Perfekt til den lille sult, og lige så dejlig at dele med andre.

SNACKPLATTE FOR 2

2 forskellige hjemmelavede cashewoste, “chorizo” fra Santun Seitan, oliven, friskbagt brød med urtesmør, rugbrødschips og saltbagte mandler

195 kr.

FEBRUAR SNACK SPECIAL

1 snackplatte & 2 Lemonchello Spritz

300 kr.

OSTEPLATTE

2 forskellige fermenterede cashewoste, rugbrødschips og friskbagt brød med urtesmør

95 kr.

AFTENMENU

Nyd en aften fyldt med velsmagende veganske retter, sammensat af sæsonens bedste økologiske råvarer. Vælg mellem 2 retter for 335 kr. eller 3 retter for 395 kr., og lad dig forkæle af vores kombination af klassikere og nye, kreative smagsoplevelser.

FORRET

Cremet ærtesuppe
Peberrodsskum, citronolie, sprøde linser og ærteskud

HOVEDRET

BBQ marineret svampespyd
Pommes Anna, bearnaise mayo, spæde gulerødder, asparges. Salat vendt i vinagrette

DESSERT

Urtens jordbærtærte
Friske jordbær på mørdejsbund, marcipankage, vaniljecreme og rosenmarengs

VINMENU

Vores vinmenu er nøje sammensat i samarbejde med den lokale vinhandler. Hvert glas er udvalgt for at komplementere vores veganske retter og give dig den bedste smagsoplevelse. Vi tilpasser vinmenuen hver måned til vores retter.

VERDEJO, BACHILLER, SPANIEN

Fra Gallicen i Nordvest Spanien kommer denne tørre hvidvin der har en flot delikat duft med hvide blomster, fersken og grønt æble. Smagen er ren og let cremet med dejlige blomstrede noter og et snert af abrikos.

MONTAIGNAN GRENACHE ROSÉ, FRANKRIG.

Sydfransk rosé med en sart lys rosa frave, duften har lækre aromaer af friske røde frugter efterfulgt af blomsternoter og et strejf af vilde urter. Smagen er tør, saftig og frisk balanceret af en cremet lækker eftersmag.

TROVISCA TAWNY PORT, PORTUGAL

Flot hedvin med en flot rødbrun farve. Duften byder på en delikat blanding af kandiseret frugt, blommer, hasselnødder og tørrede figner. I smagen finder man de samme aromaer samt en perfekt sødme/syre-balance, der er med til at understøtte den meget harmoniske struktur. Servers afkølet.

3 SERVERINGER

3 serveringer med ovenstående lækre vine tilpasset månedens menu

275 kr.

ALKOHOLFRI MENU

Nyd vores drikkemenu med lækre alkoholfrie forfriskninger, der er nøje sammensat og tilpasset månedens 3-retter menu.

SPARKLING TEA

Første servering er et glas bobler i form af en alkoholfri sparkling tea

LEMONADE/KOMBUCHA

Anden servering er et glas lækkert, hjemmelavet lemonade eller rabarber kombucha - valget er dit.

VEGA MEDIEN BRUT

I tredje servering får du et glas alkoholfri Vega Medien Brut fyldt med frugtige noter og friske bobler.

3 SERVERINGER

3 serveringer med ovenstående lækre alkoholfrie vine tilpasset månedens menu

215 kr.

Urten11_edited_edited.jpg
Urten6_edited_edited.jpg
Urten13_edited_edited_edited.jpg

JUNI MENU

Udforsk månedens menu, der byder på spændende veganske retter lavet af sæsonens friske, økologiske og lokale råvarer. I vores køkken kombinerer vi altid kreativitet og bæredygtighed for at give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

SNACKS

Små bidder, stor smag! Perfekt til den lille sult, og lige så dejlig at dele med andre.

SNACKPLATTE FOR 2

2 forskellige hjemmelavede cashewoste, “chorizo” fra Santun Seitan, oliven, friskbagt brød med urtesmør, rugbrødschips og saltbagte mandler

195 kr.

FEBRUAR SNACK SPECIAL

1 snackplatte & 2 Lemonchello Spritz

300 kr.

OSTEPLATTE

2 forskellige fermenterede cashewoste, rugbrødschips og friskbagt brød med urtesmør

95 kr.

AFTENMENU

Nyd en aften fyldt med velsmagende veganske retter, sammensat af sæsonens bedste økologiske råvarer. Vælg mellem 2 retter for 335 kr. eller 3 retter for 395 kr., og lad dig forkæle af vores kombination af klassikere og nye, kreative smagsoplevelser.

FORRET

Cremet ærtesuppe
Peberrodsskum, citronolie, sprøde linser og ærteskud

HOVEDRET

BBQ marineret svampespyd
Pommes Anna, bearnaise mayo, spæde gulerødder, asparges. Salat vendt i vinagrette

DESSERT

Urtens jordbærtærte
Friske jordbær på mørdejsbund, marcipankage, vaniljecreme og rosenmarengs

VINMENU

Vores vinmenu er nøje sammensat i samarbejde med den lokale vinhandler. Hvert glas er udvalgt for at komplementere vores veganske retter og give dig den bedste smagsoplevelse. Vi tilpasser vinmenuen hver måned til vores retter.

VERDEJO, BACHILLER, SPANIEN

Fra Gallicen i Nordvest Spanien kommer denne tørre hvidvin der har en flot delikat duft med hvide blomster, fersken og grønt æble. Smagen er ren og let cremet med dejlige blomstrede noter og et snert af abrikos.

MONTAIGNAN GRENACHE ROSÉ, FRANKRIG.

Sydfransk rosé med en sart lys rosa frave, duften har lækre aromaer af friske røde frugter efterfulgt af blomsternoter og et strejf af vilde urter. Smagen er tør, saftig og frisk balanceret af en cremet lækker eftersmag.

TROVISCA TAWNY PORT, PORTUGAL

Flot hedvin med en flot rødbrun farve. Duften byder på en delikat blanding af kandiseret frugt, blommer, hasselnødder og tørrede figner. I smagen finder man de samme aromaer samt en perfekt sødme/syre-balance, der er med til at understøtte den meget harmoniske struktur. Servers afkølet.

3 SERVERINGER

3 serveringer med ovenstående lækre vine tilpasset månedens menu

275 kr.

ALKOHOLFRI MENU

Nyd vores drikkemenu med lækre alkoholfrie forfriskninger, der er nøje sammensat og tilpasset månedens 3-retter menu.

SPARKLING TEA

Første servering er et glas bobler i form af en alkoholfri sparkling tea

LEMONADE/KOMBUCHA

Anden servering er et glas lækkert, hjemmelavet lemonade eller rabarber kombucha - valget er dit.

VEGA MEDIEN BRUT

I tredje servering får du et glas alkoholfri Vega Medien Brut fyldt med frugtige noter og friske bobler.

3 SERVERINGER

3 serveringer med ovenstående lækre alkoholfrie vine tilpasset månedens menu

215 kr.

Urten2_edited.jpg
447872729_960172095576362_3754925135416937537_n_edited_edited.png
Urten12-min_edited_edited.jpg
Urten9-min_edited_edited.jpg
pexels-gulsahaydgn-8942949_edited_edited.jpg
bottom of page