top of page

FEBRUAR MENU

Udforsk månedens menu, der byder på spændende veganske retter lavet af sæsonens friske, økologiske og lokale råvarer. I vores køkken kombinerer vi altid kreativitet og bæredygtighed for at give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

SNACKS

Små bidder, stor smag! Perfekt til den lille sult, og lige så dejlig at dele med andre.

SNACKPLATTE FOR 2

2 forskellige hjemmelavede cashewoste, “chorizo” fra Santun Seitan, oliven, friskbagt brød med urtesmør, rugbrødschips og saltbagte mandler

195 kr.

FEBRUAR SNACK SPECIAL

1 snackplatte & 2 Lemonchello Spritz

300 kr.

OSTEPLATTE

2 forskellige fermenterede cashewoste, rugbrødschips og friskbagt brød med urtesmør

95 kr.

AFTENMENU

Nyd en aften fyldt med velsmagende veganske retter, sammensat af sæsonens bedste økologiske råvarer. Vælg mellem 2 retter for 335 kr. eller 3 retter for 395 kr., og lad dig forkæle af vores kombination af klassikere og nye, kreative smagsoplevelser.

FORRET

Porrer mosaik med noritang og citronskal. Serveret med røget paprikamayo, tomatpulver, citron caviart og skovsyre

HOVEDRET

Savoykåldolme med svampe, porrertoppe, linser og timian. Serveret med kartoffel fondant, flødesauce skilt med rødbede og urter, syltet enoki og frisk timian

DESSERT

Dekonstrueret raw gulerodskage med cream cheese, appelsinkage crumble, søde gulerodschips, hvid chokolade og amarant

VINMENU

Vores vinmenu er nøje sammensat i samarbejde med den lokale vinhandler. Hvert glas er udvalgt for at komplementere vores veganske retter og give dig den bedste smagsoplevelse. Vi tilpasser vinmenuen hver måned til vores retter.

RIESLING TROCKEN

Velafbalanceret Riesling fra Pfalz i Tyskland. Tør og forfriskende med noter af citrus og grønne æbler.

OCHO TEMPRANILLO

Denne rødvin fra Navarra i Spanien er meget aromatisk med flotte, krydrede nuancer i både duft og smag. En smule sødme og en god sprødhed giver en meget kompleks vin i smagen.

TAWNY PORT, QUINTA DA TROVISCA, PORTUGAL

Denne tawny port har lagret i 4 år og er fremstår med flot rødbrun farve. Duften byder på en delikat blanding af kandiseret frugt, blommer, hasselnødder og tørrede figner. I smagen finder man de samme aromaer samt en perfekt sødme/syre-balance, der er med til at understøtte den meget harmoniske struktur

3 SERVERINGER

3 serveringer med ovenstående lækre vine tilpasset månedens menu

215 kr.

ALKOHOLFRI MENU

Nyd vores drikkemenu med lækre alkoholfrie forfriskninger, der er nøje sammensat og tilpasset månedens 3-retter menu.

SPARKLING TEA

Første servering er et glas bobler i form af en alkoholfri sparkling tea

LEMONADE/KOMBUCHA

Anden servering er et glas lækkert, hjemmelavet lemonade eller rabarber kombucha - valget er dit.

VEGA MEDIEN BRUT

I tredje servering får du et glas alkoholfri Vega Medien Brut fyldt med frugtige noter og friske bobler.

3 SERVERINGER

3 serveringer med ovenstående lækre vine tilpasset månedens menu

215 kr.

Urten11_edited_edited.jpg
Urten6_edited_edited.jpg
Urten13_edited_edited_edited.jpg

FEBRUAR MENU

Udforsk månedens menu, der byder på spændende veganske retter lavet af sæsonens friske, økologiske og lokale råvarer. I vores køkken kombinerer vi altid kreativitet og bæredygtighed for at give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

SNACKS

Små bidder, stor smag! Perfekt til den lille sult, og lige så dejlig at dele med andre.

SNACKPLATTE FOR 2

2 forskellige hjemmelavede cashewoste, “chorizo” fra Santun Seitan, oliven, friskbagt brød med urtesmør, rugbrødschips og saltbagte mandler

195 kr.

FEBRUAR SNACK SPECIAL

1 snackplatte & 2 Lemonchello Spritz

300 kr.

OSTEPLATTE

2 forskellige fermenterede cashewoste, rugbrødschips og friskbagt brød med urtesmør

95 kr.

AFTENMENU

Nyd en aften fyldt med velsmagende veganske retter, sammensat af sæsonens bedste økologiske råvarer. Vælg mellem 2 retter for 335 kr. eller 3 retter for 395 kr., og lad dig forkæle af vores kombination af klassikere og nye, kreative smagsoplevelser.

FORRET

Porrer mosaik med noritang og citronskal. Serveret med røget paprikamayo, tomatpulver, citron caviart og skovsyre

HOVEDRET

Savoykåldolme med svampe, porrertoppe, linser og timian. Serveret med kartoffel fondant, flødesauce skilt med rødbede og urter, syltet enoki og frisk timian

DESSERT

Dekonstrueret raw gulerodskage med cream cheese, appelsinkage crumble, søde gulerodschips, hvid chokolade og amarant

VINMENU

Vores vinmenu er nøje sammensat i samarbejde med den lokale vinhandler. Hvert glas er udvalgt for at komplementere vores veganske retter og give dig den bedste smagsoplevelse. Vi tilpasser vinmenuen hver måned til vores retter.

RIESLING TROCKEN

Velafbalanceret Riesling fra Pfalz i Tyskland. Tør og forfriskende med noter af citrus og grønne æbler.

OCHO TEMPRANILLO

Denne rødvin fra Navarra i Spanien er meget aromatisk med flotte, krydrede nuancer i både duft og smag. En smule sødme og en god sprødhed giver en meget kompleks vin i smagen.

TAWNY PORT, QUINTA DA TROVISCA, PORTUGAL

Denne tawny port har lagret i 4 år og er fremstår med flot rødbrun farve. Duften byder på en delikat blanding af kandiseret frugt, blommer, hasselnødder og tørrede figner. I smagen finder man de samme aromaer samt en perfekt sødme/syre-balance, der er med til at understøtte den meget harmoniske struktur

3 SERVERINGER

3 serveringer med ovenstående lækre vine tilpasset månedens menu

215 kr.

ALKOHOLFRI MENU

Nyd vores drikkemenu med lækre alkoholfrie forfriskninger, der er nøje sammensat og tilpasset månedens 3-retter menu.

SPARKLING TEA

Første servering er et glas bobler i form af en alkoholfri sparkling tea

LEMONADE/KOMBUCHA

Anden servering er et glas lækkert, hjemmelavet lemonade eller rabarber kombucha - valget er dit.

VEGA MEDIEN BRUT

I tredje servering får du et glas alkoholfri Vega Medien Brut fyldt med frugtige noter og friske bobler.

3 SERVERINGER

3 serveringer med ovenstående lækre vine tilpasset månedens menu

215 kr.

Urten2_edited.jpg
447872729_960172095576362_3754925135416937537_n_edited_edited.png
Urten12-min_edited_edited.jpg
Urten9-min_edited_edited.jpg
pexels-gulsahaydgn-8942949_edited_edited.jpg
bottom of page