Vælg en side

Menu

 

 

Kære alle,

 

                       Hermed menuen for December måned

 

                         2 RETTER 305 KR // 3 RETTER 345 KR

 

                                        FORRET

 

 Saltbagt gulerod vendt i noritang og frisk dild. Serveret med rævesovs, sort tang caviart, rosenkålschips m. peberrod, mizuna, frisk agurk og vild vinterkarse 

 HOVEDRET

 

 Urtens juleplatte

Fredsfisk med urteremoulade, citron og dild

Auberginepostej med stegte svampe og spansk kørvel

Juledeller af pekannødder og svampe på en lun rødkål

Kikærtesalat med artiskok og karry. Toppet med syltede rødløg og karse

Serveret med rugbrød og hjemmelavet brød

Tilkøb:

Rødkålssalat m. appelsin, forårsløg, clementiner, appelsinvinaigrette, karameliserede valnødder og vild kørvel

 

 DESSERT

 Ris alá mande med lun kirsebærsovs, karameliserede mandelsplitter, hvid chokolade og amaranth

Eller

Rawcake af figner og nødder. Serveret med tyttebærmarmelade, saltede mandler, æblechips og citronmelisse

Julefrokost på Atlas og Urten

Fra d. 19. – 23. december og d. 27. – 30. december slår vi os sammen med Atlas Bar og holder som udgangspunkt overetagen lukket. Her vil vi servere Urtens juleplatte bestående af: 

Auberginepaté m. stegte svampe og kørvel 

Fredsfisk m. hjemmelavet remoulade, citron caviart og dild

Kikærtesalat m. kikærter, karry, artiskok og purløg 

Frækkedeller m. lun rødkål 

Grønkålssalat m. appensinvinaigrette og karameliserede nødder

Serveret med rugbrød, hjemmelavet brød og urtesmør 

Dessert: 

Risalamande m. kirsebærsovs, hvid chokolade, karameliserede nødder og guld 

Eller

Raw cake m. bær coulis, tyttebær og mynte

… Hertil 1 hjemmelavet snaps på hibiscus og ingefær og julesmåkager 300,-

Juleplatte alene 200,- 

Dessert 90,- 

1 snaps 40 2 snaps 65,-