Vælg en side

 Maj menu

Snacks

Snackplatte for 2

2 forskellige fermenterede cashewoste, “chorizo” fra Santun Seitan, oliven, friskbagt brød med urtesmør, rugbrødschips og saltbagte mandler

2 different fermented cashew cheeses, “chorizo” from Santun Seitan, olives, homemade bread with herb butter, rye bread chips and saltbaked almonds 

// 195,-

This month’s special: 1 snack plate & 2 cocktails of your choice

// 300,-

Osteplatte

2 forskellige fermenterede cashewoste, rugbrødschips og friskbagt brød med urtesmør

2 different fermented cashew cheeses, rye bread chips and homemade bread with herb butter

// 95,-

2 Retter 305 kr.   ///   3 Retter  365 kr.

 

Forret

Sauterede hvide asparges med hollandaisemayo, cashewparmesan, radise crudité, syltede sennepskorn, citron caviart, ærteskud og vilde urter

Sautéed white asparagus with hollandaise mayo, cashew parmesan, radish crudités, pickled mustard seeds, lemon caviart, pea shoots, and wild herbs  

Hovedret

Stegt artiskokdelle med dild og kikærter. Serveret med tartarsauce, smørstegte nye kartofler, sauteret grønt og vilde urter

Fried artichoke, dill, and chickpea patties. Served with tartar sauce, butter fried baby potatoes, sautéed veggies, and wild herbs

Dessert

Pistaciekage med limesmørcreme, hvid chokolade, salte pistacienødder, vilde blomster og rose

Pistachio cake with lime butter cream, white chocolate, salted pistachios, wild flowers and rose petals

Urtens menu opdateres også på vores Instagram (urten_restaurant) og vores Facebookside. Der kan I også se billeder af månedens menu