September menu
Snacks
Snackplatte for 2
2 forskellige fermenterede cashewoste, “chorizo” fra Santun Seitan, oliven, friskbagt brød med urtesmør, rugbrødschips og saltbagte mandler
2 different fermented cashew cheeses, “chorizo” from Santun Seitan, olives, homemade bread with herb butter, rye bread chips and saltbaked almonds
// 195,-
This month’s special: 1 snack plate & 2 cocktails of your choice
// 300,-
Osteplatte
2 forskellige fermenterede cashewoste, rugbrødschips og friskbagt brød med urtesmør
2 different fermented cashew cheeses, rye bread chips and homemade bread with herb butter
// 95,-
2 Retter 305 kr. /// 3 Retter 365 kr.
Forret
Saltbagt rødbede med cream cheese, syltet fennikel,citron caviart,friteret kapers, dildolie og urter.
Salt baked beetroot with cream cheese, pickled fennel, lemon caviart, fried capers, dill oil and herbs.
Hovedret
Urtens brændende kærlighed med kartoffelmos, grillet salatløg, røget tæmpeh og svampe, syltet rødbedepuré,pastinak chips, persillestøv og vilde urter.
Burning love. With mashed potatos, grilled sald onions, smoked tæmpeh and mushrooms, pickled beetroot puré, parsnip chips, parsley dust and wild herbs.
Dessert
Vanilje panna cotta med syrlig æblepuré,hvid chokolade, marcipan crumble og amarant.
Vanilla panna cotta with sour apple compote, marzipan crumble and amaranth.
Urtens menu opdateres også på vores Instagram (urten_restaurant) og vores Facebookside. Der kan I også se billeder af månedens menu